Aanvraag op maat

Onverwacht een bloemetje krijgen van iemand die je een steuntje in de rug wil geven. Aan je conditie werken met een elektrische fiets van RTO. Samen met dierbaren even genieten van de rust in het vakantiehuis in Posterholt. Dit zijn zo maar een paar voorbeelden van bekende initiatieven waarop RTO probeert mensen die door de ziekte kanker getroffen worden te ondersteunen.

RTO wil ook graag bijzondere wensen honoreren. Daarom vragen wij uw aandacht voor de nieuwe mogelijkheid: ’Een aanvraag op maat’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bijdrage voor een high tea met vrienden en vriendinnen, een verwenmoment bij een schoonheidsspecialiste, etc … Aanvragen met specifieke wensen en suggesties zijn welkom en zullen, voor zover die financieel mogelijk en passend zijn, worden gehonoreerd.

RTO probeert met de haar toevertrouwde gelden de mensen met kanker en hun naasten in de gemeente Oirschot zo veel als mogelijk te ondersteunen. U als familielid, buur, vriend, vriendin of collega speelt daarbij een belangrijke rol en doet met uw aanvraag een beroep op RTO. U weet als geen ander wat van belang kan zijn, wat van betekenis kan zijn, wat ontspanning kan geven en welke vorm van aandacht gewaardeerd wordt. Schroom daarom niet en doe een aanvraag met specifieke wensen voor een dorpsgenoot of voor uzelf.

Dit kan via het aanvraagformulier  of door een mail te sturen naar rtoirschot@gmail.com

U kunt samen met RTO “het omzien naar elkaar” concreet maken.

Doen dus die aanvraag!