Gastenboek

Deel uw ervaringen met andere, laat een berichtje achter in ons gastenboek.

Hieronder vindt u reacties van anderen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ton van Liempt antwoord:

  Beste vrijwilligers en sponsoren van RTO:
  25 januari 2023
  Afgelopen week waren wij te gast in het vakantiehuis in Posterholt. We hebben genoten van het mooi ingerichte huis. Er is overal aan gedacht wat de inrichting betreft. De rust en de omgeving hebben ons goed gedaan. Ondanks de kou hebben we toch nog een paar dagen gebruik gemaakt van de elektrische fietsen. De rest van de week hebben we van de sneeuw genoten, het park zag er sprookjesachtig uit.
  Alle vrijwilligers en sponsoren, hartelijk bedankt!!!!
  Ton en Josephine van Liempt

 2. Ans Caron- van Eeten antwoord:

  Twee jaar na de diagnose “kanker met uitzaaiingen” , ongeneeslijk dus, ben ik heel blij nu te kunnen zeggen dat ik weer positief kan denken. Twee hectische jaren, een rollercoaster aan emoties verder. De toekomst?? Maar ik heb, met man, kinderen, kleinkinderen en vrienden 2022 afgesloten met een heerlijke Kerst week in Posterholt. Dat was heel bijzonder en ik ben iedereen van de RTO die zich inzet voor deze geweldige stichting hier dankbaar voor. Het was zo fijn deze week te kunnen logeren in de bungalow die werkelijk perfect is ingericht en op een locatie die rust brengt. Voor iedereen: een heel gelukkig 2023!!

 3. Fam van beers antwoord:

  Lieve rto
  Wat hebben wij genoten van dit weekend, na een heftige periode met ons pap!heel erg bedankt voor dit geweldig geregeld weekend!en het prachtige huisje,wij kwamen niks tekort.heel erg bedankt voor alles!!

 4. Lisette van Doormalen antwoord:

  Beste mensen van RTO, vrijwilligers en sponsors hartelijk dank dat wij in jullie mooie vakantiehuis in Posterholt hebben mogen verblijven. Een mooie plek waar je even alles kunt vergeten en tot rust kunt komen. We hebben er van genoten.

  Lisette en Jan van Doormalen.