Bewegen met muziek

Opdoen van energie!

Kanker heeft, net als de behandeling ervan, een grote impact op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Uw lichamelijke conditie kan achteruitgaan, dit kan zich uiten in vermoeidheid. Vroeger werd bij ziekte en vermoeidheid vaak rust voorgeschreven. Rust heeft echter als bijwerking dat de conditie nog verder achteruitgaat. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat sporten en bewegen tijdens en na de behandeling een belangrijke bijdrage kan leveren aan het opbouwen van de conditie en het herstel.

Daarom deze uitnodiging; Ondersteund door muziek werken aan uw algemene lichamelijke conditie. Goed voor iedereen die houdt van bewegen! Door middel van spierversterkende oefeningen wordt er gewerkt aan kracht, stabiliteit en mobiliteit van het gehele lichaam. Alle spieren komen aan bod en wordt er veel gelet op de houding van het lichaam. In de les doet u allerlei oefeningen die de spieren versterken en de souplesse bevorderen. Maar er is ook ruimte voor bewustzijn van uw lijf en ademhaling.

Leuk om te doen, goed voor uw lijf en toegankelijk voor iedereen!

Laat u door ons inspireren en neem deel aan een proefles
(zie kalender Inloophuis)

Laat minimaal 1 dag vooraf weten dat u komt om te bewegen?

Aanmelden voor bewegen op muziek kan via onderstaand formulier, rtoinloophuis@gmail.com of bellen kan natuurlijk ook 06 3808 9255.

Wilt u weten wat wij doen met de gegevens die u invult op het formulier? Lees dan de Privacy verklaring. De velden met een * zijn verplicht.