Organisatie MaartenMemorial

Beste lezer,

Vanwege het evenement wat wij organiseren, besloten wij een tal van inloophuizen in verschillende provincies te benaderen m.b.t. leven met kanker en na. Overzicht van mailadressen vonden wij via www.tegenkanker.nl

Wij zijn de organisatoren van het evenement genoemd ‘MaartenMemorial’. Een evenement wat sinds 2003 wordt georganiseerd ter nagedachtenis van Maarten van Sten, die op 27-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van melanoom kanker. In de voorgaande zestien edities hebben we enorm veel Passagiers, zoals wij volwassen kankerpatiënten noemen op deze dag, en hun Naasten een onvergetelijke dag mogen bezorgen.

Na drie jaar afwezigheid organiseren wij weer een kersverse editie.
Heel graag bezorgen wij nieuwe Passagiers een fijne dag waarbij ze hun ziekte even kunnen vergeten.

De vrouwelijke (uitgezaaide) borstkankerpatiënten zijn al goed vertegenwoordigd. Andere patiënten met verschillende kankers zijn er ook, maar minder. Ook meer mannelijke kankerpatiënten zijn van harte welkom. Heel vaak willen mannen zich niet laten kennen, willen zich geen patiënt voelen en rust er vaak toch nog een taboe op het openlijk spreken over kanker.
We weten uit ervaring dat als zij deze dag mee hebben gemaakt, ze dit nooit hadden willen missen.. 🙂
Ons uitgangspunt is dan ook om juist iemand even te laten vergeten dat zij ziek zijn en hen niet als patiënt te behandelen.
Deelname voor Passagiers en hun Naasten is kosteloos.

Graag willen we jullie vragen of jullie het leuk vinden om ons bericht zo veel mogelijk te verspreiden?
De .pdf bevat een link naar de aanmeldpagina, maar deze is natuurlijk ook te vinden via onze website: www.maartenmemorial.com

Voor meer informatie neem gerust contact op!

Hartelijke groet,

 

Marijn | Naan
Organisatie MaartenMemorial