Stef met de Superstars is RTO Legpuzzelkampioen 2022!

Veel enthousiasme, stressen, zweten en lachen.

Een gezellige avond puzzelen voor het goede doel in het RTO-Inloophuis in de Heistal. Op donderdag 10 november jl. gingen 11 teams van 4 personen de uitdaging aan om binnen 2,5 uur een Jan van Haasteren puzzel van 1.000 stukjes te leggen. Het werd een héle spannende strijd met de nodige tactiek, strategie en samenwerking. In alle stilte turen en gluren.

Ad en Leny, de wedstrijdorganisatoren, zagen er op toe dat er volgens de regels zonder hulpmiddelen gepuzzeld wordt. Andere RTO vrijwilligers verlenen verschillende praktische en organisatorische hand- en spandiensten om de avond succesvol te laten verlopen.

De teams bestonden uit familieleden, buren of vrienden die elk een ludieke naam moesten hebben. En dus had je daar “Leg-endarisch”, “FC Passen en Meten”, “The Misfits” of “De Snuffels”. En wat te denken van de “K(tr)ezen”, normaal Kezen de trezen, vanavond puzzelen ze.

Met slechts 1 minuut en 47 seconden verschil waren de “Superstars” het team “Muck” nét voor. Onder leiding van Stef, de jongste deelnemer, 11 jaar oud, en een ongekend puzzeltalent! De winnende tijd was 1 uur 44 minuten en 11 seconden!

De trotse moeder van Stef, Mirjam, vindt het echt kei gaaf (high five)! Ook oma Ine en vriendin van de familie, Karin, zijn onder de indruk van hun gezamenlijke prestatie! Stef vindt het puzzelen zó leuk, vertelt Mirjam, hij heeft zelfs zijn spreekbeurt over Jan van Haasteren gedaan! Moeder vindt het belangrijk om RTO te steunen. Het team heeft de eerste prijs, een heerlijke slagroomtaart, en een groot applaus ontvangen.

Het team van de Zwaantjes behaalden een prachtige 5e plaats. Zij hadden de puzzel nét binnen de tijd af en waren daar heel erg blij mee! Het was echt een race tegen de klok! Applaus!

Maar nog belangrijker is het dat iedereen een leuke gezellige avond heeft gehad. Voor herhaling vatbaar! Hierbij nodigen we Stef en zijn Superstars uit om dan hun titel te komen verdedigen. Puzzelen voor het goede doel, RTO voor ondersteuning, ontspanning en informatie voor iedereen in de gemeente Oirschot die te maken heeft met kanker.

Bedankt voor jullie deelname!

Datum: