10 jaar RTO

Viering  tienjarig bestaan

RTO heeft zaterdag 10 oktober 2015 haar tienjarig jubileum met al haar relaties gevierd.  Wij kunnen terugkijken op een super mooie avond.

Een avond waar de gasten zijn getrakteerd op een unieke theatershow verzorgd door de Kolly Brothers en Allegria met de nadruk op 10 jaar samenwerking en verbondenheid.

Er waren mensen met de ziekte kanker en hun naasten, trouwe sponsors en mensen uit het vrijwilligersteam die zich hebben ingezet voor RTO. In een boeiende toespraak van de voorzitter van RTO, Erik van Ingen, zijn de verschillende groepen  in de schijnwerper gezet. Een verhaal over 10 jaar RTO, hoe het is begonnen en waar we nu staan. Hoe RTO een vaste plek in de Oirschotse samenleving heeft verworven. Het was muisstil in de zaal! In het tweede deel van zijn toespraak heeft hij gefocust op de toekomst. Hoe kan RTO nog meer betekenen voor de mensen met kanker? De voorzichtige start van het RTO – Inloophuis, een inloophuis voor ontmoeten en ontspannen. Een toespraak ondersteunt met prachtige passende gedichten. Ook riep hij Mari Oerlemans naar voren om hem te bedanken voor het vele wat hij voor RTO heeft gedaan.

Aansluitend in het theatercafé  tijd voor ontmoeten, napraten en een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje. Ook deze after-party is zeer geslaagd! We kunnen dan ook terugkijken op een hele fijne avond waar velen van hebben genoten.

Dank gaat uit naar de Kolly Brothers en Allegria voor hun belangeloze optreden en naar Boomkwekerij Johan van Overbeek die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.

Datum: