Topic

Helemaal TOP Topic!
Het bedrijf Topic ontwikkelt embedded systemen: software en digitale hardware voor producten en systemen van de klanten. Rieny Rijnen startte in 1996, samen met zijn vrouw Marie-Louise, met Topic op een zolderkamertje in Oirschot. Dit ambitieuze bedrijf verhuisde recentelijk naar een nieuw bedrijfspand.

Op 1 juli 2016 waren vele genodigden aanwezig op de feestelijke opening van hun nieuwe state-of-the-art kantoor aan de Materiaalweg 4 in Best. Aan de genodigden was gevraagd. dat als men hen wilde verblijden met een cadeau,  hun voorkeur  dan uitging naar een schenking aan RTO. De opbrengst van deze schenkingen zou dan door Topic worden verdubbeld!

Topic staat midden in de samenleving en wil op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen door goed te zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Hun werknemers kunnen gebruikmaken van vele verschillende ergonomische werkplekken, een fitness ruimte, onbeperkt vers fruit, etc.. De vloerbedekking in het bedrijf is gemaakt van gerecycled materiaal en overtollige computers worden beschikbaar gesteld voor goede doelen.

Ook dragen zij RTO een warm hart toe en willen dan ook een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven voor mensen in de gemeente Oirschot die door kanker zijn getroffen.

RTO is erg onder de indruk van de donatie die wij hebben mogen ontvangen: maar liefst 4600 euro!!
Topic, Rieny en Marie-Louise Rijnen en de gul gevende genodigden, hartelijk dank!!!!!

Datum: