Care for cancer

Oncologisch verpleegkundigen komen aan huis om meer uitleg te geven over kanker en alle persoonlijke vragen daar omheen.

De diagnose: kanker. U komt thuis met een hoofd vol vragen: wat betekent het allemaal? Wat staat me te wachten tijdens de behandeling? Maar ook: hoe moet het nu met mijn werk, mijn kinderen, mezelf? Care for Cancer helpt! De ervaren oncologie verpleegkundigen van Care for Cancer bieden individuele ondersteuning aan mensen met kanker. Zij komen bij u thuis en nemen de tijd voor u. Zij bieden een luisterend oor en geven praktische tips voor uw thuis- en werksituatie.

Uw persoonlijke care consultant beantwoordt vragen over de gevolgen van de diagnose en behandeling en kan samen met u de afspraken met het behandelteam voorbereiden. Hij of zij wijst u, indien nodig, de weg naar aanvullende zorg of hulpverlening. RTO vergoedt de kosten voor zover de ziektekostenverzekering het niet vergoedt.

Heeft u of iemand die u kent belangstelling? U kunt een aanvraag doen door hier het digitale ‘aanvraagformulier‘ in te vullen.

Graag bij “Aanvraag op maat” de door u gewenste aanvraag aangeven.