Pedicure

In samenspraak met enkele gecertificeerde pedicures binnen de gemeente Oirschot biedt RTO de mogelijkheid van een pedicure behandeling. Voor mensen die voor kanker behandeld worden kan dit verlichting geven.

Verwen een naaste met een paar verzorgde voeten!

Lekker en pijnloos lopen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Mensen die een behandeling tegen kanker ondergaan, of achter de rug hebben, worden vaak gehinderd door vervelende bijwerkingen aan de nagels en de huid van de voeten. Een goede voetverzorging is daarom erg belangrijk, het beste zelfs wat voeten kunnen overkomen. Zij zijn immers het fundament van het lichaam. Ze brengen ons waar we naar toe willen en ondersteunen ons waar we ook zijn en wat we ook doen.

RTO biedt, in samenwerking met Mecheline Kelders, Mariette Maandonks, Dilia van Straten en Lucie van Beers een deskundige, complete pedicure behandeling aan. Een waardevolle stap om weer heerlijk te kunnen lopen.

De pedicures zijn gecertificeerd en hebben de bevoegdheid om mensen met kanker te behandelen.

U kunt een aanvraag doen door hier het digitale ‘aanvraagformulier‘ in te vullen. Graag daarbij ook aangeven welke pedicure de behandeling mag verzorgen.