“Het moet wél iets met fietsen te maken hebben”

Door middel van een Flyer-map overhandigd Melvin Kroes twee fietsen met trapondersteuning aan Jan Heijms van RTO. Als dank ontvangt hij een mooie bos bloemen van Marita van Hoof.

Vrijwilligers van RTO hadden zich verzameld in de fietsenwinkel aan de Koestraat 45 in Oirschot.

Het is alweer 11 jaar geleden dat Melvin Kroes twee elektrische fietsen heeft geleverd aan RTO. Vele gasten van het RTO vakantiehuis in Posterholt hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt. De fietsen zijn altijd prima onderhouden, de speciale werkgroep regelde jaarlijks een servicebeurt. Echter door het intensieve gebruik zijn ze nu aan vervanging toe.

Henk van de Ven, verantwoordelijke voor de RTO fietsen, had Melvin gevraagd een mooie offerte te maken. Wat blijkt, het aanbod is bóven verwachting! Deze tijd van het jaar staat in het teken van geven maar zo’n prachtige aanbieding had RTO niet verwacht.

“Iets geven aan een goed doel zoals RTO, door en voor dorpsgenoten, geeft een gevoel van saamhorigheid. RTO wordt breed gedragen in het dorp. Fietsen voor het vakantiehuis in Posterholt past mij prima als fietsspecialist. Want het moet wél iets met fietsen te maken hebben”, aldus Melvin.

De twee prachtige Flyer fietsen (De Rolls Royce onder de elektrische fietsen) zijn dankbaar in ontvangst genomen en kunnen gebruikt worden door de gasten in het RTO vakantiehuis op landgoed Aerwinkel in Posterholt.

Voor de bekostiging van de fietsen zullen de donaties van de soepwandelingen worden gebruikt.
Vrijwilligers van de Soepwandeling organiseren in de winter maandelijks een prachtige sportieve wandeling.
Na afloop kunnen de deelnemers altijd genieten van heerlijke vers gemaakte soep! Honderden wandelaars lopen mee.
Onze grote dank gaat uit naar het enthousiasme en de inzet van al die vrijwilligers en de wandelaars.

Een fiets met trapondersteuning kan het leven van iemand die getroffen is door kanker een stukje leefbaarder maken. RTO hoop dat zij nog lang op de steun van Melvin Kroes kan rekenen.

Melvin en soepwandelaars, hartstikke bedankt!

Datum: