Soepwandeling tijdens Covid19

(tekst: Bommus)
Zoals in de voorbije jaren hebben we ook dit jaar van de herfst t/m de winterperiode soepwandelingen georganiseerd. Door de coronamaatregelen helaas niet een wandeling vanaf een locatie met halverwege een pauze, waar je met medewandelaars kon bijkletsen bij een kopje koffie of thee met een koek en waar je aan het eind aan lange tafels kon uitrusten met een lekkere kop warme soep. Als alternatief hadden we de soepwandelingen-op-papier bedacht. Ook wel te doen, maar natuurlijk niet zo gezellig.

Waar we vorige jaren zo’n € 4000,= ophaalden voor ieder van onze twee goede doelen, was de opbrengst dit jaar begrijpelijkerwijs wat lager, namelijk € 1500,= voor Bijna Thuis Huis Oirschot en ook € 1500,= voor Running Team Oirschot. Evengoed een mooi resultaat!
We bedanken alle soepwandelaars dan ook heel hartelijk voor de donaties!

Zo gauw als het weer verantwoord is met betrekking tot de coronamaatregelen, willen we gaan bekijken wat mogelijk is. We denken bijvoorbeeld aan een dauwtrapsoepwandeling in mei of een zomeravondsoepwandeling in juni. Maar dan moet Rutte ons wel goedgezind zijn en ook de weergoden moeten meewerken. Houd de berichten op de facebookpagina Bommus in de gaten, want voor deze extra wandelingen beslissen we waarschijnlijk pas kort van te voren.
En als dit niet door kan gaan, dan … tot ziens in oktober!

Veel wandelgroeten,
Hans, Frans en de rest van het soepwandelteam

Datum: