De soepwandeling

Soepwandelingen in Coronatijd seizoen 2020 – 2021

Door de coronamaatregelen helaas geen wandelingen vanaf een locatie met halverwege een pauze, waar je met medewandelaars kunt bijkletsen bij een kopje koffie of thee met een koek en waar je aan het eind aan lange tafels mag uitrusten met een lekkere kop warme soep. Het alternatief ,de soepwandelingen-op-papier, zijn wel te doen maar natuurlijk minder gezellig.

Waar we vorige jaren zo’n € 4.000,- ophaalden per goed doel, was de opbrengst dit jaar natuurlijk lager:  € 1.750,- voor Bijna Thuis Huis Oirschot en ook € 1.750,- voor Running Team Oirschot. Evengoed een mooi resultaat! We bedanken alle soepwandelaars dan ook hartelijk voor de donaties!

Zodra het kan starten we het weer op. We denken dan aan een mogelijke ‘dauwtrapsoepwandeling’ in mei of een ‘zomeravondsoepwandeling’ in juni. Maar dan moet Rutte ons wel goedgezind zijn en ook de weergoden moeten dan meewerken. Houd de berichten van soepwandeling@ziggo.nl  en/of facebookpagina Bommus in de gaten, want voor deze extra wandelingen beslissen we waarschijnlijk pas kort van te voren.

Veel wandelgroeten,

Hans, Frans en de rest van het soepwandelteam.